Pannenkoeken

Het beslag roeren met de kom in de rechter- en de klopper in de linkerhand. In de pan gieten met de linkerhand, in de rechter houd je de steelpan. Met de spatel in de linkerhand kijken of de pannenkoek loskomt. Hem in de lucht werpen (met de pan in de linkerhand) om de andere kant te kunnen bakken. Uit de pan op het bord laten glijden kan je met beide handen. Het hangt ervan af of je de spatel nodig hebt. Een mes in je linkerhand om hem te besmeren (het liefst met siroop), de pot houd je met de rechterhand vast. Vork links en mes rechts om de pannenkoek in stukken te snijden. Dan het mes van hand wisselen om de volgende te smeren!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: